SK DYNAMO AKADEMIE
21.kolo, pátek 12.4.2019, České Budějovice

Dynamo ČB - Plzeň

Dynamo ČB
2:0(0:0)
Plzeň
 

Branky:46´Kevin Strejček, 48´Tadeáš Sedlák ŽK:2-2 ČK:0-0

 

Dynamo ČB: Červenec Martin-Červený Martin,Talovierov Maksym,Kalu Moses,Matuška Jan-Pravda David(90´Vítovec Jan),Carda Jan,Spadaccini Paulo Antonio(80´Etemike Oghenekaro Graham),Pařízek Jakub,Sedlák Tadeáš(87´Kortiš Daniel)-Strejček Kevin

 

Plzeň: Bleha Ondřej-Fišer Dominik,Strmiska Slavomír,Gabriel Šimon(80´Lehký David),Václavík Lukáš(67´Popovič Roman),Vrba Adam,Ruda Martin,Kuhajda Tomáš,Halász Jan,Žilák Karel,Koželuh Josef(78´Pecháček Ondřej)

 

Počet diváků: 100

 
 

Komentář

Karel Havlíček(SKD):"Čekal nás těžký soupeř, který je velmi kvalitní a rychlý v ofenzivní činnosti, ale my jsme potřebovali potvrdit body, které jsme získali v Mladé Boleslavi. V prvním poločase jsme velmi dobře a kompaktně bránili, všichni jsme se stíhali vracet do svých prostor, ale nedařilo se nám po našich ziscích udržet míč.Byli jsme příliš zbrklí a hráli ustrašeně. O poločase jsme si řekli, že takto nejde vydržet celý zápas, že je třeba hrát rychle směrem k soupeřově brance, přidat jeden dotek a tím zpřesnit naší hru. To se nám ihned po nástupu do druhého poločasu dvakrát povedlo a po krásných akcích jsme vstřelili dvě branky. Klukům narostla křídla a rázem jich bylo plně hřiště. Pořád jsme zodpovědně bránili a byli Plzni minimálně vyrovnaným soupeřem a kromě pár rohů jsme jí již k ničemu nepustili."


Hodnocení trenéra

Karel Havlíček(SKD):"Čekal nás těžký soupeř, který je velmi kvalitní a rychlý v ofenzivní činnosti, ale my jsme potřebovali potvrdit body, které jsme získali v Mladé Boleslavi. V prvím poločase jsme velmi dobře a kompaktně bránili, všichni jsme se stíhali vracet do svých prostor, ale nedařilo se nám po našich ziscích udržet míč.Byli jsme příliš zbrklí a hráli ustrašeně. O poločase jsme si řekli, že takto nejde vydržet celý zápas, že je třeba hrát rychle směrem k soupeřově brance, přidat jeden dotek a tím zpřesnit naší hru. To se nám ihned po nástupu do druhého poločasu dvakrát povedlo a po krásných akcích jsme vstřelili dvě branky. Klukům narostla křídla a rázem jich bylo plně hřiště. Pořád jsme zodpovědně bránili a byli Plzni minimálně vyrovnaným soupeřem a kromě pár rohů jsme jí již k ničemu nepustili."

Tým





Nastavení cookies

© 2018 - 2024 SK Dynamo České Budějovice akademie, z.s. & eSports.cz, s.r.o.