SK DYNAMO AKADEMIE
24.kolo, sobota 4.5.2019, Pardubice

Pardubice - Dynamo ČB

Pardubice
1:0(0:0)
Dynamo ČB
 

Branky: 81. Štichauer ŽK: Hajník - Pineau, Hudeček

 

Pardubice: Hlous – Faltejsek, Hajník, Koukola, Slavík – Nguyen (55. Vilím), Březina (65. Kirchner), Koutský (70. Pejcha), Pithart – Štichauer

 

Dynamo ČB: Cízler Václav - Němeček Michal, Hudeček Jakub, Bízek Václav, Pineau Štěpán - Česák Jan - Kousal Jakub (65' Ondráček Tomáš), Perina Lukáš (45' Krch David), Polanský Robin, Bastl Libor (81' Mašek Dominik) - Krch David (45' Prášek Martin)

 

Počet diváků: 0

 

Hodnocení trenéra

V souboji dvou odlišných fotbalových filozofií, kdy na jedné straně převládala snaha o kombinaci a herní dominanci a na druhé dobře organizovaná defenziva a rychlý přechod do útoku, zvládl svůj herní cíl lépe soupeř. My jsme sice měli jasnou převahu v poli a lépe kombinovali, ale proti dobře bránícímu soupeři jsme si nedokázali vytvořit téměř žádné brankové příležitosti.Naše hra postrádala kvalitu a nápad ve finální fázi, stejně jako rychlost a schopnost hráčů prosadit se v pokutovém území v situacích jeden na jednoho. Naopak soupeř trpělivě vyčkával na naše chyby a když jsme se jich dopustili, hrozil z rychlého protiútoku a vypracoval si mnohem více gólových šancí než my. Nakonec těsně před koncem zaslouženě skóroval.

Tým





Nastavení cookies

© 2018 - 2024 SK Dynamo České Budějovice akademie, z.s. & eSports.cz, s.r.o.