SK DYNAMO AKADEMIE
22.kolo, sobota 2.3.2019, Brno

Brno - Dynamo ČB

BNO
3:1(1:0)
Dynamo ČB
 

Branky: Sedlák, Matula,Polách - Červený
ŽK: 4-2
ČK: 1-1

 

Brno: Marek Vojtěch-Papež Martin(80´Kramár Erik, Maděra Tomáš, Žalud Šimon, Kamenský Miroslav, Jurásek David, Ševčík Michal, Zúbek Marek, Matula Fabián(82´Polách Ondra), Kamenský Vojtěch(65´Pazdera Jakub), Sedlák Martin

 

Dynamo ČB: červenec Martin-Samek Daniel, Míka Václav, Pařízek Jakub,Šestauber David-Carda Jan, Majer František,(76´Pineau Štěpán), Pravda David-Sedlák Tadeáš(85´Vítovec Jan), Červený Martin, Kortiš Daniel(45´Bečvář Daniel)

 

Počet diváků: 50

 

Hodnocení trenéra

Karel Havlíček(SKD): Na první tým soutěže jsme odjížděli se čtyřmi hráči v základní sestavě, kteří 1. dorosteneckou ligu okusili poprvé. I díky tomu jsme asi byli ustrašení a to jsme od 11.minuty hráli proti deseti domácím hráčům. Brno nás přehrávalo i v menším počtu a 2x skórovalo. V 74.minutě byl vyloučen Pravda a paradoxně jsme začali být aktivnější. Po průniku Bečváře a přihrávce pod sebe snížil Červený, a i domácí znervózněli. V 90.minutě měl po trestném kopu Pineaua velkou šanci Míka, ale levačkou nedal. Z následující protiakce a rohovém kopu, se z voleje trefil hráč Zbrojovky a definitivně rozhodl o výsledku.

Tým





Nastavení cookies

© 2018 - 2024 SK Dynamo České Budějovice akademie, z.s. & eSports.cz, s.r.o.