SK DYNAMO AKADEMIE
17.kolo, sobota 16.3.2019, České Budějovice

Dynamo ČB - Sparta

Dynamo ČB
1:0(0:0)
Sparta
 

Branka: 63´Míka Václav ŽK: Samek, Bečvář, Matuška - Konopásek, Šnajdr

 

Dynamo ČB: Červenec Martin-Samek Danylo, Talovierov Maksym, Carda Jan, Matuška Jan-Pravda David(89´Strejček Kevin), Bečvář Tadeáš(74´Kortiš Daniel), Pařízek Jakub, Červený Martin(92´Bartoš Jan)-Míka Václav

 

Sparta: Benada Adam-Štětina Martin, Alexandr Adam, Szewieczek Michal(80´Vokřínek Jan), Patrák Vojtěch, Konopásek Zbyněk, Šnajdr David, Šimáček Dominik, Čejko Felix, Zuberu Sharani(46´Kozák Matyáš), Bláha Václav(61´Ryneš Matěj)

 

Počet diváků: 140

 
 

Komentář

Do zápasu s velkým favoritem vstoupila naše U19 celkem solidně a sebevědomě. Sparta sice měla více ze hry, ale do šancí se nedostávala. Postupem času se hosté přece jenom 2x prosadili, ale obě střely orazítkovaly břevno. Domácí měli dvě slibné příležitosti z přímých kopů, které zahrávaly z dobré vzdálenosti, oba zprava, ale projevila se absence levonohého exekutora. Ve druhém poločase se Dynamu po krásné akci centrujícího Matušky a hlavičkujícího Míky podařilo vstřelit vítěznou branku. Sparta měla územní převahu, zatlačila domácí ke svému pokutovému území a Dynamo hrozilo z brejkových situací. V jedné z nich měl na kopačce pojistku Strejček, ale skóre se již nezměnilo.


Hodnocení trenéra

Karel Havlíček(SKD):"Na jaře máme vylosováno, že doma hrajeme téměř s první pětkou. Tenhle zápas je pro nás navíc. Nikdo nečekal, že bychom mohli Spartu porazit. Navíc u nich jsme prohráli 0:7. V prvním poločase jsme měli štěstí, když soupeř trefil dvě břevna. Ale jinak to z naší strany nebyl úplně špatný fotbal. Nepouštěli jsme Spartu do velkých šancí. Jen ve druhém poločase po naší standardce, kdy nás obrovsky podržel Martin Červenec. Nesmírně si těchto tří bodů vážíme."

Tým





Nastavení cookies

© 2018 - 2024 SK Dynamo České Budějovice akademie, z.s. & eSports.cz, s.r.o.