SK DYNAMO AKADEMIE
9.kolo, sobota 5.10.2019, České Budějovice

Dynamo ČB - Pardubice

Dynamo ČB
2:1(1:1)
Pardubice
 

Branky: 12´Kousal, 67´Česák - 10´Řehák ŽK: 45´Strejček - 2x ŽK 60´ a 77´Balog, 76´Kurka ČK: 0-1 2ŽK Balog

 

Dynamo ČB: Kerl-Sypal,Matuška,Bízek,Pineau(73´Schonbauer)-Bečvář,Česák,Kavka,Pravda(86´Sedlák),Kousal-Strejček(63´ Červený)

 

Pardubice: Nalezinek-Boura(83´Lebiš),Kurka,Dastych,Balog,Sychra,Gočaltovský,Čermák,Řehák,Formáček(86´Kopecký), Šimek( 74´Polívka)

 

Počet diváků: 150

 
 

Komentář

Filip Toncar (SKD):"K týmu jsem přišel v úterý, po odchodu kolegy Karla Havlíčka k reprezentační U15. Ale na svůj nástup jsem se již nějakou dobu připravoval a viděl jsem všechna podzimní utkání, některá naživo. I v tomto utkání kluci ukázali, že jejich forma stoupá a výkony jsou kvalitnější než na počátku soutěže. Inkasovali jsme jako první,  když jsme nezachytili rychlý útok po soupeřově pravé straně,ale kluci rychle vyrovnali a dovolím si tvrdit, že jsme měli celý první poločas více ze hry a míč drželi více na svých kopačkách. Ve druhém poločase jsme trochu na intenzitě ubrali, ale podařilo se nám jít do vedení. Následně soupeřův hráč po odehrání míče zbytečně dohrál souboj, dostal druhou žlutou kartu a utkání jsme již dotáhli do vítězného konce. Ve stejných výkonech potřebujeme okamžitě pokračovat. Jsem rád, že mi dali kluci vítěznou premiéru." 


Hodnocení trenéra

Filip Toncar (SKD):"K týmu jsem přišel v úterý, po odchodu kolegy Karla Havlíčka k reprezentační U15. Ale na svůj nástup jsem se již nějakou dobu připravoval a viděl jsem všechna podzimní utkání, některá naživo. I v tomto utkání kluci ukázali, že jejich forma stoupá a výkony jsou kvalitnější než na počátku soutěže. Inkasovali jsme jako první, když jsme nezachytili rychlý útok po soupeřově pravé straně,ale kluci rychle vyrovnali a dovolím si tvrdit, že jsme měli celý první poločas více ze hry a míč drželi více na svých kopačkách. Ve druhém poločase jsme trochu na intenzitě ubrali, ale podařilo se nám jít do vedení. Následně soupeřův hráč po odehrání míče zbytečně dohrál souboj, dostal druhou žlutou kartu a utkání jsme již dotáhli do vítězného konce. Ve stejných výkonech potřebujeme okamžitě pokračovat. Jsem rád, že mi dali kluci vítěznou premiéru."

Tým





Nastavení cookies

© 2018 - 2024 SK Dynamo České Budějovice akademie, z.s. & eSports.cz, s.r.o.